Előfizetői tartalom

Lázár elárulta a két nyertes dohányellátót

Portfolio
A meglehetősen nagy és többnyire negatív visszhangot kavart nemzeti konzultáció védelmére kelt ma Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, amellett érvelve, hogy szerinte igenis komoly problémát jelent számunkra az illegális bevándorlás. Félmillió válasz érkezett eddig, aminek az előzetes tanulmányozása alapján az következik, hogy az illegális bevándorlást meg kell állítani, a kitoloncoltakat pedig ki kell tenni az országból - jelentette ki Lázár János.

"Ki kell tenni őket az országból"Félmillió fölött van a válaszadók száma a nemzeti konzultáción, de a rengeteg felmerült kérdésre most Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszol - vezette fel Giró-Szász András a 12. kormányinfót. Európa vezetői hamarosan át fogják tekinteni az illegális bevándorlás problémáját. A hazánkba belépők száma elérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés