Előfizetői tartalom

Lázár kemény válaszcsapásra készül

Portfolio
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter megdöbbent annak a friss tesztnek az eredményén, miszerint a nemzetközi láncok idehaza rosszabb minőségű élelmiszert tesznek a polcokra, mint külföldön. Belengette, hogy a kormány ismét előveszi a szektort érintő intézkedéscsomagot. De mégis mi lehet ebben a csomagban?

A kormánynak kiemelten, fogyasztóvédelmi és élelmiszerbiztonsági megközelítésből kell foglalkoznia azzal, hogy a multinacionális élelmiszergyártók a nyugat-európainál gyengébb minőségű termékeket árulnak Magyarországon - fogalmazott a hír kapcsán Lázár János a mai Kormányinfón. "Az élelmiszer-kiskereskedelmet uraló cégek szemetet akarnak eladni Magyarországon. Ez megdöbbentő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés