Előfizetői tartalom

Jövőre is lesz áfacsökkentés

Portfolio
Hivatalosan 13:30-kor (vélhetően a korábbi gyakorlatnak megfelelően némi csúszással) ma is lesz Kormányinfo, ahol Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter számol be a kormány munkájáról. A gazdasági témák közül felmerülhetnek: a kiskereskedelmi szektort érintő tervek visszavonása, a 2017-es költségvetés módosítása, a 2018-as költségvetés formálódó tervei, a jövő évi adóelképzelések (amelyekről már Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ma beszélt), a demográfiai program esetleges részletei, illetve az uniós támogatások körüli egyre élénkebb elszámolási viták.

2017. április 20. 14:39 Megosztás Tervezi-e a kormány a közfoglalkoztatás szűkítését? 2017-18-ban nem tervezünk nagy változtatásokat - mondja Lázár. Az önkormányzatokat hagyni kell, hogy a közfoglalkoztatást használják. Van azonban 100 ezer ember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés