Előfizetői tartalom

Lázár: Magyarországot sarokba akarják szorítani a jövő héten

Portfolio
A jövő pénteki EU-csúcson komoly csatára számít a kormány, Orbán Viktor akár meg is vétózhatja a döntést - hangzott el a csütörtöki 73. Kormányinfón. Emellett a jövő héten a költségvetési mozgástér felhasználásáról is dönthet a kormány. Fontosabb részletek Nagy harc jöhet a jövő pénteki EU-csúcson, mert "Magyarországot sarokba akarják szorítani". Nem igaz, hogy a növekvő GDP mellett nem javult a magyar versenyképesség. A PISA-felmérés kudarcáért nem a kormány, hanem a pedagógusok és a diákok hibásak. Oktatásügyi kerekasztal jöhet a tanulságok megvitatása céljából. A kormány kész akármennyi pénzt biztosítani a 3-as metró felújítására és a többi probléma elhárítására, ha a főpolgármester kéri.

2016. december 08. 15:47 Megosztás Csak 2020-tól jön az új különadó Ez nem egy kötelező, hanem egy választható adó lesz, ráadásul van egy hároméves átfutási idő, a gyakorlatban csak 2020-tól lép életbe - mondja Lázár János a kültéri plakátok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés