Előfizetői tartalom

Lázár megnevezte Magyarország két konkrét ellenségét

Portfolio
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a szokásos csütörtöki tájékoztatóján bejelentette, hogy a családok otthonteremtési kedvezményének költségvetési kerete felülről nyitott előirányzat, vagyis addig növelik, amíg igény van rá. Egyúttal kemény szavakkal reagált az Európai Bizottság szerdai bejelentésére, miszerint felfüggeszti két különadó alkalmazását. Szerinte a Spar és a Philip Morris támadja Magyarországot Brüsszelben és a Bizottság a multik érdekeit képviseli, de a kormány megvédi az igazát. A költségvetést a két különadó kiesése miatt 34 milliárd forintos lyuk fenyegeti.

2015. július 16. 15:16 Megosztás Megtorpedózta az online kasszákat Orbán Volt olyan javaslat, hogy egyes szolgáltatókra, például a fodrászokra is kiterjesszük az online kasszákat, de a miniszterelnök úr ezt az ötletet leverte - fogalmaz Lázár....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés