Előfizetői tartalom

Lázár: szeptemberben jöhetnek az új pályázati kiírások (3.)

Portfolio
Lezárulóban van az Európai Bizottság és Magyarország között a következő 7 éves uniós költségvetési ciklussal összefüggő Partnerségi Megállapodás megtárgyalása, így nincs akadálya annak, hogy a dokumentumot a következő egy hónapban alá tudjuk írni - jelentette be a mai, elsősorban agrárjellegű és belpolitikai témákat taglaló sajtótájékoztatón Lázár János.

Szeptemberben jöhetnek az első kiírások A Miniszterelnökség vezetője a 2014-2020-as EU-költségvetési ciklus kapcsán hangsúlyozta: Magyarország nyertesen került ki a forrásokkal kapcsolatban folytatott tárgyalásokból és ez azt jelenti, hogy a következő 7 évben az EU-s fejlesztési alapokból 7200 milliárd forint áll rendelkezésre, valamint a vidékfejlesztésre 1100 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés