Előfizetői tartalom

Legfontosabb szövetségese dicsérte meg a magyar kormányt, de van egy nagyon nagy baj

Portfolio
A magyar gazdaság dinamikusan növekedhet az idei évben a német vállalatok szerint. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara rendszeres felmérése szerint a Magyarországon tevékenykedő német cégek idén tovább növelnék a beruházásokat és a foglalkoztatotti létszámot is. Ennek egyetlen komoly korlátja lehet, mégpedig az egyre súlyosbodó munkaerőhiány.

A magyarországi felmérésben a válaszadók túlnyomó többsége a tavalyinál jobb gazdasági helyzetről számolt be. A nemzetgazdaság jelenlegi állapotát 2005 óta eddig még soha nem értékelték ennyire kedvezően, mint idén - derült ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara felméréséből. Régiós összevetésben javult a hazai gazdasági helyzet megítélése, több kérdésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés