Előfizetői tartalom

Lehet, hogy a gyakorlatban soha nem lépnek ki a britek?

MTI
London talán soha nem fogja bejelenteni a britek kilépését - vélte egy magas rangú brüsszeli diplomata, miután Nagy-Britanniát az európai intézmények vezetői eddig hiába szólították fel arra, hogy az ország Európai Unióból való kilépését (Brexit) eredményező népszavazást követően hivatalos bejelentésével indítsa meg az elválási folyamatot.

"Nem zárnám ki, hogy (London) talán sohasem fogja megtenni (a bejelentést)" - mondta vasárnap este a név nélkül nyilatkozó diplomata. A brüsszeli forrás nem fejtette ki, abból indult-e ki, hogy Nagy-Britannia ehelyett újabb referendumon döntene EU-tagságáról vagy az európai közösségtől való elválás folyamatát a végtelenségig elhúzná, hogy maga számára a lehető legjobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés