Előfizetői tartalom

Lemond Fellegi a miniszteri pozícióról, az IMF-re koncentrál

Portfolio
"Tegnap felvetettem a miniszterelnök úrnak, hogy kezdeményezze a köztársasági elnöki úrnál a felmentésemet" - jelentette ki Fellegi Tamás a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A nemzeti fejlesztési miniszter ezt azzal indokolta, hogy az IMF-tárgyalásokat ő vezeti, és ezt nem tudja egyszerre összeegyeztetni az NFM vezetésével.

Sok a feladat az IMF-megállapodás miatt Fellegi Tamás a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón arról beszélt, hogy milyen feladatokkal jár az a múlt heti felkérés, miszerint ő vezeti a magyar tárgyalódelegációt az IMF-fel történő egyeztetéseken. "A megbeszéltek szerint a feladatom magában foglalja egy a tárgyalási pozíció kialakítását, az álláspontunk megalapozását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés