Előfizetői tartalom

Lopások, betörések, gyilkosságok - Térképen Magyarország legveszélyesebb helyei

Portfolio
2010 óta sokat javult Magyarországon a közbiztonsági helyzet, azonban vannak olyan részei az országnak, ahol még mindig bőven akad tennivalója a bűnmegelőzési szerveknek. Összeszedtük a tavalyi első félév adatai alapján Magyarország legveszélyesebb helyeit, ahol a legmagasabb volt az 1000 lakosra jutó súlyos bűncselekmények száma.

2010 és 2018 között jelentős mértékben visszaesett a bűnelkövetések száma Magyarországon. A Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával létrejött Prevenciós Bűnözés-Statisztikai Adattár (PRE-STAT) statisztikái alapján míg 2012-ben az összes elkövetett bűncselekmények száma meghaladta a 450 ezret, a tavalyi első félévben alig több mint 110...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés