Előfizetői tartalom

"Magyarország negatív szenzációként kikerült a gazdasági világsajtóból"

Portfolio
Aki a gazdasági válság közepette a legjobbak közé tud kerülni, annak az üzletmenetben már túl nagy meglepetés nem nagyon adódik, és feltehetőn sokkal jobban fog teljesíteni akkor, ha Magyarországon megkezdődik a fellendülés időszaka - mondta Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Szolnokon, a TOP 50 című, Szolnok megye legjobb félszáz vállalkozását felsorakoztató kiadvány bemutatóján az MTI tudósítása szerint. Az államtitkár az Orbán-kormány politikájának kapcsán arról is beszélt, hogy "Magyarország negatív szenzációként kikerült gazdasági világsajtóból".

Az egyelőre nem tudható, hogy ez a fellendülés a világban és hazánkban mikor következik be, hiszen megint negatív hírek uralják a világsajtót. Írországot éppen most kellett az Európai Uniónak tetemes pénzösszeggel anyagilag támogatnia, a piac spekulánsai pedig jelenleg Portugáliában vannak, és már Spanyolországot is kinézték maguknak - fogalmazott a fideszes politikus....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés