Előfizetői tartalom

Már csak két hét és kezdődik az MKT Közgazdász-vándorgyűlése

Portfolio
Már csak bő két van hátra és kezdődik a Magyar Közgazdasági Társaság 53. Közgazdász-vándorgyűlése, amely most a fejlődés és a felzárkózás témakörére fókuszál. Az idei konferenciának szeptember 3. és 5. között a Miskolci Egyetem ad otthont és az esemény a hagyományos témák - a nemzetgazdaság helyzete, a bankrendszer aktuális kérdései, a monetáris politika és a költségvetési folyamatok vizsgálata, az európai uniós források felhasználása - mellett foglalkozik majd az Észak-magyarországi régió speciális helyzetével. Ennek keretében szó esik majd például az újraiparosításról, a foglalkoztatás és a szociális szféra problémáiról, a határ menti együttműködés lehetőségeiről, a közlekedés fejlesztéséről, valamint a turizmusról is.

A rendezvény nyitó napján előadást tart többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Balog Ádám, az MKB Bank újonnan kinevezett elnök-vezérigazgatója is. A háromnapos szakmai eseménysorozat rangos előadói között megtaláljuk továbbá Lázár Jánost...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés