Előfizetői tartalom

Az MNB rendelkezésre bocsátja tartalékait a végtörlesztéshez!

Portfolio
Bár benne volt a levegõben, végül nem okozott meglepetést a jegybank: szinten tartotta a kamatot, így január óta 6 százalékon áll az irányadó ráta. Ma már inkább az a kérdés, hogy vajon elkerülhetõ-e a rossz nemzetközi környezetben és a bizonytalan belsõ gazdaságpolitikai körülmények között a kamatemelés.Fontosabb részletek Maradt alapkamat, eltûnt a kamatelõrejelzés. Magasabb infláció, alacsonyabb gazdasági növekedés várható. A pénzügyi piacokat jellemzõ bizonytalanság kiváró monetáris politikát indokol. Az MNB az ország devizatartalékainak terhére kész a bankok rendelkezésére bocsátani a hitel végtörlesztéséhez szükséges devizamennyiséget. A hírre erõsödésbe kezdett a forint.

2011. szeptember 20. 17:34 Megosztás Nagyot erősödött a forint az MNB jelzésére Reggel a borongós hangulatban még bõ egyéves mélyponton járt a forint az euróval szemben 292 közelében, majd határozott forinterõsödés következett be, ami kora délutánra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés