Előfizetői tartalom

Matolcsy szellemi muníciója mozgatja a magyar GDP-t

Portfolio
Szórakoztató interjút közölt a 168 Óra Lentner Csabával, az egyik Pallas Athéné-alapítvány kuratóriumi tagjával, aki a közelmúltban már kijelentette, hogy az alapítványok pénzelése a Fidesz 2018-as választási sikerének kulcsa. Most még ennél is tovább ment a közgazdász, aki kishíján szentté avatta Matolcsy Györgyöt, aki szerinte "évszázadokra beírja magát a történelembe".

A hetilap interjúját az Index és a valasz.hu is szemlézte, eszerint Lentner fő megállapításai az alábbiak: Matolcsynak szobrot kellene állítani. "Ha nem is jövő héten, de előbb-utóbb." Az MNB-t ki akarják lőni, a polgári értelmiség azonban nem áll ki Matolcsy mellett. Lentner szerint az értelmiségnek aláírásgyűjtést kellene indítania, petíciót kellene közzétennie....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés