Előfizetői tartalom

Matolcsy üzent Vargának: költekezzetek!

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank hivatalosan is bejelentette, amit eddig csak sejtettünk: arra biztatja a kormányzatot, nevezetesen a költségvetésért felelős Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy költekezzen az idei büdzséből, mert van még mozgástér. Ezzel a jegybank is csatlakozott azon szakértői véleményekhez, miszerint az idei költségvetésből lehet még költekezni.

Van még itt pénzAz MNB szakértői szerdán kiadták féléves költségvetési jelentésüket. Ebben a közgazdászok helyzetjelentést adnak a 2015-ös költségvetésről, a 2016-os büdzséfolyamatokról és ezek alapján a 2017-es költségvetés várható teljesüléséről. Az elemzés legfontosabb üzenete, hogyaz előrejelzés szerint 2016-ban a kormányzati szektor eredményszemléletű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés