Előfizetői tartalom

Matolcsyék és Draghiék is összeülnek a héten

Portfolio
Itthon a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntésére és az első negyedéves foglalkoztatottsági adatokra számíthatunk, míg külföldön az Európai Központi Bank és a Bank of Japan dönt a kamatszintről, a franciák, a britek és az amerikaiak pedig friss GDP-adatot közölnek. Szombaton speciális EU-csúcsra kerül sor Brüsszelben, ahol az EU27-ek a Brexit-tárgyalásokon képviselendő stratégiát dolgozzák ki.

USA GDP: 2017 első negyedévében várhatóan 2,1 százalékról 1,5 százalékra lassult a növekedés évesített üteme az első becslés szerint. Francia GDP: A francia növekedés továbbra is gyengélkedik, a negyedéves növekedés üteme a megelőző 0,4 százalékról 0,3 százalékra lassulhatott 2017 első három hónapjában. Brit GDP: Az Egyesült Királyságban 0,7 százalékról 0,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés