Előfizetői tartalom

Még ebben a hónapban elkezd dolgozni a kormány régóta várt új testülete

MTI
Március második felében elkezdi tevékenységét a Nemzeti Versenyképességi Tanács, mert a következő években az egyik legfontosabb feladat az ország versenyképességének erősítése, benne az állami szolgáltatásoknak a javítása - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a "Díj a sikeres vállalkozásokért" átadó ünnepségén, kedden Budapesten a Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM).

Az új tanácsÉrdemes azért felidézni, hogy az NGM nem kapkodta el a Versenyképességi Tanács felállítását. 5 hónappal ezelőtt ugyanis már megjelent az a kormányhatározat, ami életre hívja a tanácsot, a határidő október 31. volt. Az akkori határozat szerint a tanács feladata lenne a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából releváns kezdeményezések véleményezése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés