Előfizetői tartalom

Még két hét van a megegyezésre a görögökkel

MTI
Az eurócsoport szakminisztereinek hétfői ülésén nem várható megállapodás a görög reformintézkedések első felülvizsgálatáról, ugyanakkor május 24-én lezárulhatnak a tárgyalások - közölte Jeroen Dijsselbloem, az euróövezeti pénzügyminisztereket tömörítő testület, az eurócsoport elnöke hétfőn Brüsszelben, a miniszteri tanácskozást megelőzően.

Reményei szerint a hétfői megbeszélés lehetővé teszi, hogy a szakminiszterek következő ülésén megkezdjék az adósságenyhítésről szóló tárgyalásokat. "Célom az, hogy még a nyár előtt lezárulhassanak a tárgyalások Görögországgal, erre május 24-én sor kerülhet" - fogalmazott. Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a tanácskozás előtt azt mondta: nem számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés