Előfizetői tartalom

Megbüntette az S&P Amerikát

Portfolio
Negatív kilátást adott az Egyesült Államok adósbesorolásának a Standard and Poor's hétfő délutáni döntésével. A hitelminősítő ugyanakkor megerősítette az USA első osztályú, AAA besorolását. A részvénypiacok és a dollár az euróval szemben azonnal gyengüléssel reagált a hírre, majd a kockázatkerülés felerősödése, azaz a tőke dollárba menekülése miatt a zöldhasú folytatta hajnal óta látható erősödését. Az adósságproblémák miatt az aranyár újabb történelmi csúcsra ugrott amellett is, hogy az olajárak határozottan csökkentek reggel óta.

Kapcsolódó cikkünk2011.04.18 17:48 Háromheti mélypontra küldték a forintot - Hatalmas dollárerősödés2011.04.18 17:40 Iszonyatosat zuhant a MOL-OTP párosFigyelmeztetést kapott az USA Az Egyesült Államok hitelminősítésének eddigi stabil kilátását azért rontotta negatívra az S&P, mert az AAA minősítéssel rendelkező többi államhoz képest az USA jelentős hiánnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés