FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Megint a jegybankon és a forinton a piac szeme

Portfolio
A nemzeti ünnepnek köszönhetően rövid hetünk lesz, melyen elsősorban a jegybankokra figyelnek a világban. Itthon kedden jön az MNB menetrend szerinti kamatdöntő ülése, míg a tengerentúlon Jackson Hole lesz a világ közepe, ahol a Fed szokásos éves konferenciáját tartják a hét második felében.

Miután hétfőn nem csak itthon volt nemzeti ünnep, hanem a világ is pihent a makroadatok szempontjából, így mondhatjuk, hogy ma reggel indul a heti dömping. Itthon délelőtt egy részletes költségvetési beszámoló érkezik, ami rávilágít majd a július végére összehozott majdnem 1500 milliárd forintos deficit hátterére, valószínűleg továbbra is az uniós források előfinanszírozása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés