Előfizetői tartalom

Meglepte Magyarország a londoni elemzőket, Matolcsyék még várhatnak

MTI
Londoni pénzügyi elemzők szerint a márciusi magyarországi inflációról szóló, kedden ismertetett adatokból és a várható inflációs pályából arra lehet következtetni, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa az idén valószínűleg nem módosítja a jegybanki alapkamatot. A jövő évi monetáris kilátásokról eltérnek a londoni előrejelzések.

A KSH beszámolója szerint a fogyasztói árak átlagosan 2,7 százalékkal magasabbak voltak márciusban, mint egy évvel korábban. Februárban 2,9 százalékos tizenkét havi inflációt mértek Magyarországon.Kapcsolódó cikkünk2017.04.11Meglepetés az inflációban!A londoni elemzői közösségben jórészt konszenzusos előrejelzés volt az éves infláció múlt havi lassulása. A citybeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés