Előfizetői tartalom

Megmenekült az Eurócsoport elnöke, kirúgták az Európai Parlament alelnökét

Portfolio
Nem talált semmi törvénytelent, így lezárta az illetékes ügyész a portugál pénzügyminiszterrel szembeni vizsgálatot, azaz megtarthatja posztját és az Eurócsoport elnöki tisztségét is Mario Centeno - derült ki csütörtökön. Közben ugyanezen a napon egy teljesen másik ügyben lényegében kirúgták az Európai Parlament egyik alelnökét súlyosan sértő megjegyzése miatt.

Megmenekült az esetleges leváltástól az Eurócsoport elnöke, mivel hazájában dobta az ügyészség az ellene indított vizsgálatot, nem talált ugyanis bizonyítékot/összefüggést arra, hogy Mario Centeno adókedvezmény nyújtásáért cserébe kapta a két különleges focimeccs belépőt - számolt be a fejleményről a Politico. Amint a héten megírtuk: az volt a gyanú, hogy a nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés