Előfizetői tartalom

Megszólalt a KDNP a merész népességfogyási ötletek ügyében

Portfolio
"Szeretnénk leszögezni, hogy a KDNP tervei és programjai között nem szerepel és nem is szerepelt a szingliadó és a médiumok által "Cselekvési tervként" aposztrofált egyéb ötlet sem!" - többek között ezt hangsúlyozta a kisebbik kormánypárt abban a közleményében, amelyet csütörtök este juttatott el az Indexnek. A közlemény azokra a hírekre és feltételezésekre reagál, amelyek szerint a párt alapítványa körül megjelent egy "cselekvési terv" nevű anyag, amely a magyar népességfogyás megállítására merésznek tűnő javaslatokat fogalmazott meg.

Csütörtökön a HVG írt egy terjedelmesebb anyagot arról, hogy a KDNP-ben oktatási szakértőként tevékenykedő, a népesedésfogyás okait kutató Benda József nemrég publikált egy, a KDNP pártalapítványa által kiadott és a pesti Piarista Gimnáziumban bemutatott kötetet. Bár ebben nem szerepelt az ellenzék által is felkapott, szingliadóként elterjedt kifejezés, de a lap birtokába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés