Előfizetői tartalom

Megtalálták a férfit, aki ricines levelet küldött Trumpnak

MTI
Beismerő vallomást tett a korábban ricinesnek vélt leveleknek a Fehér Házba és a Pentagonba küldésével gyanúsított férfi, akit szerdán tartóztattak le az Egyesült Államok középnyugati Utah államában - tudatta csütörtökön az amerikai igazságügyi minisztérium. A levelekről időközben kiderült, hogy nem mérgező ricinusmagokat tartalmaztak.

A 39 éves volt tengerészgyalogos, William Clyde Allen III. beismerte, hogy leveleket küldött Donald Trump amerikai elnöknek, Christopher Wray FBI-főnöknek, James Mattis védelmi miniszternek és John Richardson admirálisnak, a tengeri hadműveletek irányítójának címezve. A borítékok egyike sem jutott el a címzetthez, mert már a postázóban kiszűrték őket. A ricint rendkívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés