Előfizetői tartalom

Megtáltosodik Magyarország?

Portfolio
A gazdasági növekedés idén el fogja érni az egyszázalékos szintet, jövőre pedig még a választás előtt előállhat az a helyzet, hogy az egész közép-európai régióban a magyar gazdaság fog a leggyorsabban növekedni - mondta Orbán Viktor minap egy rendezvényen. Megtáltosodik Magyarország? A legutóbbi prognózisok még nagyon nem erről szólnak, azok szerint nem leggyorsabbak, hanem leglassabbak leszünk 2014-ben.

Orbán Viktor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének rendezvényén mondott beszédet kedden. Ebben elhangzott többek között, hogy demográfiai programot indít a kormány az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi - de erről több részlet nem derült ki, mindössze annyit tett hozzá a miniszterelnök az MTI tudósítása szerint, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés