Előfizetői tartalom

Megváltozott a németek álláspontja

Portfolio
Az üzleti élet végre fogja hajtani azt, amit a német kormány és az EU eldönt, így ha azt mondják, hogy Oroszország nem működik kellően együtt, és így keményebb szankciókat hozunk, akkor mi ezeket 100 százalékban támogatjuk - jelentette ki a Handelsblattnak adott, ma megjelent interjúban Eckhard Cordes, a Kelet-Európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának elnöke.

A fontos német üzleti vezető álláspontja a jelek szerint változott, hiszen korábban óvott az Oroszországgal szembeni keményebb gazdasági szankcióktól annak potenciális negatív német gazdasági hatásai miatt (állások ezrei kerülnek veszélybe az exportorientált német gazdaságban, és megugranak az energiaárak). Most úgy fogalmazott: "ha meg kell fizetni az árat, akkor mi megfizetjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés