Előfizetői tartalom

Fokozatosan lezárják az osztrák határt a menekültek előtt

MTI
A menekültek első csoportja szombatra virradó éjszaka megérkezett Ausztriába Magyarországról. Werner Faymann osztrák kancellár jelezte: Ausztria és Németország megengedi, hogy a migránsok az országukba utazzanak. Szombaton összesen 8500 menedékkérő hagyta el az országot többnyire buszokkal, vonatokkal, de voltak, akik gyalog vágtak neki az osztrák határ felé vezető útnak. A britek 15 ezer szír menekültet fogadnának be, és katonai fellépésen gondolkoznak az Iszlám Állam ellen. Faymann osztrák kancellár szóvivője szerint az osztrák-magyar határon ismét szúrópróbaszerű ellenőrzéseket fognak tartani, ha véget ért a menekültáradat. Az APA hírügynökség pedig ezt úgy értékelte, hogy ezzel fokozatosan felfüggesztik az osztrák határ menekültek előtti megnyitását.

2015. szeptember 06. 17:14 Megosztás Fokozatosan bezárják az osztrák határt a menekültek előtt Fokozatosan vissza kell vonni azokat a kivételes intézkedéseket, amelyeket a hétvégén a menekültügyi helyzet kezelése érdekében meghoztak - közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés