Előfizetői tartalom

Merkel: a hozzánk érkező menedékkérők számát csökkenteni kell

MTI
|
Portfolio
A menekültpolitikáról szóló CDU-kongresszuson elfogadtak egy határozati javaslatot, ami nem tartalmazza a menekültek esetében a felső határt, de szerepel benne, hogy a Németországba érkező menekültek számát csökkenteni kell. Angela Merkel német kancellár ezt követően úgy nyilatkozott, hogy a belső schengeni övezetet meg kell tartani, mert ez gazdasági sikereket eredményezett az országának. Emellett szerinte Németország Európának is meg kell feleljen.

Megegyezésre jutott a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöksége vasárnap a menekültpolitikáról szóló kongresszusi határozati javaslatról - jelentette be vasárnap Angela Merkel pártelnök-kancellár. Angela Merkel az ARD országos közszolgálati televíziónak elmondta, hogy az elnökség egy ellenszavazat mellett elfogadta a hétfőn Karlsruhéban kezdődő kongresszusra készített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés