Előfizetői tartalom

Merre tovább, forint?

Portfolio
A részvénypiacokhoz hasonlóan a forint is hullámzó teljesítményt mutatott áprilisban, míg a hónap elején az erősödésé volt a főszerep, az utolsó napokban gyengült. Így összességében csak minimális, 0,3 százalékos elmozdulást mutatott az elmúlt hónapban az euróval szemben a hazai fizetőeszköz. A legfrissebb alapkezelői felmérésünkben megkérdezett portfoliómenedzserek nem várnak jelentős mozgást a következő néhány hónapban sem.

Hullámzó teljesítményt mutatott a forintA részvénypiacokhoz hasonlóan a forint is hullámzó teljesítményt mutatott áprilisban. A hónap első felében erősödésbe kezdett, már a 308-as szintet közelítette az euróval szemben, április utolsó napjaiban viszont ismét a gyengülésé volt a főszerep. Az MNB április végi kamatvágása a várakozásoknak megfelelően történt, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés