Előfizetői tartalom

Milyen katasztrófa? Amerikának meg sem kottyan majd a két pusztító hurrikán

Portfolio
Számottevően visszavetheti ebben a negyedévben az USA gazdasági növekedését Harvey és Irma, az utóbbi hetekben pusztító két hurrikán, a helyreállítási munkálatoknak köszönhetően azonban az év hátralevő részében, illetve 2018 első felében a korábban vártnál gyorsabb növekedésre lehet számítani - vélik a Goldman Sachs szakértői.

Szinte nap mint nap jelennek meg új hírek azzal kapcsolatban, hogy milyen elképesztő károkat okozott Harvey és Irma, amelyek az USA számára minden idők legköltségesebb hurrikánjaivá válhatnak.Kapcsolódó cikkünk2017.09.11Alaposan helybenhagyja Amerikát a két hurrikánEgy ilyen mértékű pusztítás szükségszerűen nyomot hagy majd az Egyesült Államok gazdasági növekedésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés