Előfizetői tartalom

Most kiderül, mennyibe kerülnek az ígéretek!

Portfolio
Bő két hónap múlva járulhatunk a szavazóládákhoz leadni voksunkat az országgyűlési választásokon. Ebben a kampányidőszakban csak úgy repkednek az ígéretek a politikusoktól, pártoktól. A Transparency International és a Költségvetési Felelősségi Intézet a pénteken bemutatott projektjével arra készül, hogy minden egyes ígéretet beárazzon, vagyis hogy a választópolgárok tisztában legyenek, hogy mi mennyi adófizetői forintba kerül. A Transparency International emellett 10 javaslatot is megfogalmaz a tiszta kampányfinanszírozásért.

A legfontosabb kérdés Mit választunk? - teszi fel az alapvető kérdést a 2014-es tavaszi parlamenti választásokkal kapcsolatban közös tanulmányában a Transparency International és a Költségvetési Felelősségi Intézet. A két intézet közös projektet indított útjára az április 6-ára meghirdetett választások felé közeledve, melynek részleteit pénteken egy kerekasztal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés