Előfizetői tartalom

Fedezd fel velünk Kínát!

Portfolio
Most közelebb hozzuk Kínát! A Portfolio a különleges klubrendezvény keretében betekintést ad - meghívott szakértő előadóinak segítségével - a magyar gazdaság kilátásairól, Kínához fűződő viszonyunkról. Ezen túl az eseményen szóba kerülnek olyan témák, hogy miként hódítják meg a világot a kínai termékek, hol vannak a kínai márkák, mennyi esélyük van a magyar márkáknak a gigantikus méretű ázsiai országban, illetve milyen stratégiát folytatnak a világmárkák ezen a különleges piacon. Arra a kérdésre is keressük a választ, hogy miként alakítanak ki üzleti kapcsolatot Kínával európai cégek, milyen szerepet játszhat ebben egy helyismerettel rendelkező bank. A klub a China Expo Hungary 2014 keretében kerül megrendezésre, ahol kiállítóként részt vesz több mint 150 kínai cég is!

FIGYELEM! A szokásostól eltérő helyszínen kerül megrendezésre a klub!A rendezvény szponzora: Előadóink:Madár István, Portfolio, vezető elemző Salát Gergely, PPKE BTK Kínai Tanszék, egyetemi docens CHEN Luyang, Bank of China, managing director assistant Tervezett témáink:Magyarország helye a régióban, makrogazdasági kitekintés A magyar gazdaság exportpiacai és a főbb trendek A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés