Előfizetői tartalom

52 fiatal jött haza Angliából a kormány hívó szavára

Portfolio
Április óta összesen 52 fiatal jött haza Angliából dolgozni a Gyere Haza, fiatal! program segítségével - tudta meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-től (OFA) az Index. Az program a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segíti lakhatási, letelepedési támogatással és megfelelő munkahely biztosításával.

A laptársunk által megszerzett adatok alapján december elejéig: a program honlapján 3500 fő regisztrálta magát a programhoz 412 fő csatlakozott, tehát ők töltötték ki a szükséges nyilatkozatokat 52 fő már Magyarországon dolgozik a partnercégek száma 125 darab, náluk összesen 1208 betöltetlen állás van a Facebook-elérések száma 23 858, 2199-en lájkolják az oldalt A programot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés