Előfizetői tartalom

A magyar cégek több mint fele ad cafeteriát

Portfolio
A minimum egy alkalmazottal rendelkező cégek 55%-a nyújt munkavállalóinak legalább egy cafeteria-eszközt 2016-ban, a legnépszerűbb béren kívüli juttatásoknak pedig a helyi utazási támogatások és az Erzsébet-utalvány bizonyulnak - derült ki az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) elemzéséből. A hazai vállalkozások összességében közepesnek ítélik a béren kívüli juttatások szerepét a cégük munkavállalók körében történő vonzóvá tételében.

A legalább egy munkavállalóval rendelkező cégek 55%-a esetében az alkalmazottak legalább egy cafeteria-típusból részesülnek 2016-ban. A válaszadók által leggyakrabban alkalmazott béren kívüli juttatás 2016 folyamán a helyi bérlet vagy más utazási támogatás (40%), valamint az Erzsébet-utalvány (32%) volt. Emellett a válaszadó cégek 17%-a nyújt munkavállalóinak iskolakezdési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés