Előfizetői tartalom

December 24. is munkaszüneti nap lesz?

Portfolio
Megkezdődött a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló javaslat parlamenti vitája hétfő este. A pártok felszólalása alapján biztosan átmegy az Országgyűlésen a törvény, így már idén tizenegyre nőhet a munkaszüneti napok száma. Az ellenzéki pártok többsége azonban nem állna meg itt, a december 24-ét is munkaszüneti nappá nyilvánítanák.

Ezért javasolják a fideszesekBalog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (a javaslat egyik fideszes előterjesztője) az előterjesztés hétfői parlamenti ismertetésekor az MTI szerint elmondta: a húsvét előtti péntek szabadon töltése világnézettől függetlenül mindenki számára nyereség.Fontos lépés lenne az ország, a nemzet keresztény önazonosságának helyreállításában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés