Előfizetői tartalom

Kilenc év az általános iskolában?

Portfolio
Kilenc osztályos általános iskola, oktatás és egészségügy átalakítása, új kórházak építése és a devizahitelek elszámoltatásának menetrendje - ezek lesznek a ma kezdődő három napos kihelyezett Fidesz-KDNP-frakcióülés fő témái Rogán Antal szerdai nyilatkozata szerint. A frakcióvezető a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt is elmondta, hogy a közműholdingról is döntés születhet.

A fő témákAz interjú alapján a kormánypárti képviselők a következő témákat járják körül a parlamenti szezonkezdet előtti mezőkövesdi frakcióülésen: a megélhetési bevándorlás megállítása, ez az országvédelmi terv része a bankok elszámoltatásának levezénylése a nemzeti közműholding felállítása a reklámadó módosítása az oktatás és egészségügy helyzeteAmíg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés