Előfizetői tartalom

Kiszivárgott a "végleges" új Munka Törvénykönyve

Portfolio
Az új Munka Törvénykönyvének koncepciója július közepi nyilvánosságra hozatala óta többször zajlottak egyeztetések a szaktárca és az érdekképviseletek között, miután több kritika is érte a koncepciót. A most véglegesként kiszivárgott törvénytervezet számos pontban eltér a júliusi koncepciótól, és az eddig megegyezetteken túl új elemeket is tartalmaz.

A Nemzetgazdasági Minisztérium július 22-én hozta nyilvánosságra a Munka Törvénykönyvének új koncepcióját. A Magyar Munka Tervben úgy szerepelt, a koncepció társadalmi vitája augusztus 20-ig zajlik, a parlamenti vita pedig október végéig. Ha az Egyenlítő TV birtokába jutott tervezetet a kormány még jövő héten megtárgyalja, miként a Magyar Nemzet mai számában is számolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés