Előfizetői tartalom

Milliárdokba fájhat a Tescónak az újabb sztrájk

MTI
Kitűzték az újabb lehetséges sztrájkidőpontokat a Tescónál októberre és novemberre - írja a Magyar Idők. A Tescónak egyébként még ma van lehetősége a szakszervezetek rendelkezésére bocsátani a valós állapotot tükröző bolti létszámadatokat. A következő országos sztrájk becslések szerint kétmilliárd forintnál nagyobb veszteséget is okozhat majd a cégnek - írta a Magyar Idők.

A lap úgy tudja, mivel ismét bizonytalanná vált, hogy egyrészt teljesül-e a jelenlegi 18,9 százalék helyetti 25 százalékos éves béremelés visszamenőleg szeptembertől, továbbá hogy a boltok méretével arányosan létszámbővítést hajtanak-e végre a láncnál, újabb szervezett munkabeszüntetésekre készülnek a tescósok. Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés