Előfizetői tartalom

Nem gondolnád, mi a világ legjobb állása!

Portfolio
Egy jó munkahely nem mindig jelenti azt, hogy marad ideje az embernek mellette élvezni az életet, sőt. A rengeteg munka és terhelés, valamint a folyamatos készenlét miatt gyakran hátrébb kerül a magánélet, a család és a szórakozás a priorizálás során. Vajon melyek azok az állások, ahol a munkavállalók leginkább megtalálták ezt az egyensúlyt? A World Economic Forum most ez alapján rangsorolta az állásokat.

A harmadik harmad. Mindannyian folyamatosan a munka-magánélet titokzatos egyensúlyát keressük, kutatjuk, ezért logikusan adódik a kérdés:melyik karrierút kínálja a legnagyobb esélyt az áhított egyensúly elérésére?A Glassdor.com globális állásportál publikálta 25-ös listáját azokról az állásokról, ahol a legjobb eséllyel megtalálható a munka-magánélet közti egyensúly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés