Előfizetői tartalom

Szupercégeket keresel? - Nálunk már nem nagyon lesz több

Portfolio
Az Európai Unióban 180 ezer olyan vállalat volt 2016-ban, amelyik gyorsan növekvő cégnek számított. Ezeknek a vállalatoknak a száma dinamikusan nőtt éves alapon, de a tagállamok között nagy különbségeket láthatunk. Magyarországon ezen vállalatok száma már nem nő gyorsan, viszont darabszámát tekintve az uniós átlag feletti.

Egyre több az Európai Unióban a gyorsan növekvő vállalat, akik fontos szerepet játszanak a gazdaság bővülésében és a foglalkoztatásban. Az Eurostat szerint 2016-ban 14%-kal több olyan cég volt az előző évhez képest, amely gyors ütemben tudta növelni a foglalkoztatását. Egy év alatt 23 tagállamban emelkedett a gyorsan növekvő vállalatok száma. A legnagyobb növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés