Előfizetői tartalom

Tarlós az önkormányzati dolgozók béremeléséért lobbizik majd Orbánnál

MTI
|
Portfolio
A főpolgármester sikernek tartja, hogy a BKV-nál és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-nél létrejött a bérmegállapodás, azonban fel fogja hívni Orbán Viktor figyelmét arra, hogy a közvetlenül állami tulajdonban lévő vállalatokkal szemben a legtöbb önkormányzati cégnél már körülbelül 10 éve nem volt általános béremelés, ami nem kis feszültséget szül.

Tarlós István az M1 keddi reggeli műsorában arról beszélt, hogy most a megállapodásokkal egy igazságtalanságot el tudtak kerülni a főváros két meghatározó cégénél, ugyanakkor az Orbán Viktor miniszterelnökkel tervezett találkozón szóba fog kerülni, hogy az önkormányzatoknál már körülbelül tíz éve nem volt általános béremelés a cégek dolgozói, a köztisztviselők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés