Előfizetői tartalom

Titkolózik a munkaügyi hivatal - Ez lett a vége!

Portfolio
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal 2008 és 2013 közötti pénzügyi- és vagyongazdálkodása szabályszerűségét akarta ellenőrizni az Állami Számvevőszék. Az intézmény azonban dokumentumokat az intézmény teljes körűen nem bocsátotta az Állami Számvevőszék rendelkezésére, ezért az ellenőrzés végrehajtása meghiúsult. A számvevők a Nemzeti Innovációs Hivatal gazdálkodását is ellenőrizték.

Lépett az ÁSZAz NMH az ellenőrzött időszakban a foglalkoztatáspolitikai, munkavédelmi, munkaügyi, valamint állami szak- és felnőttképzési feladatokért felelős központi hivatal volt, amelyet a Magyar Köztársaság Kormánya 2001. július 1-jén, Foglalkoztatási Hivatal néven alapított. A Foglalkoztatási Hivatal 2007-től Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, 2011-től ismét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés