Előfizetői tartalom

Nagyon durva kijelentést tett Trump: lépni kell Észak-Koreával szemben

Portfolio
Időpazarlás az egyeztetés az észak-koreai rezsimmel és "meg fogjuk tenni, amit meg kell tennünk" - többek között ezeket a kemény üzeneteket fogalmazta meg vasárnap délután Twitter-üzeneteiben Donald Trump amerikai elnök és közben lényegében saját külügyminiszterét is lebeszélte a diplomáciai erőfeszítések folytatásáról.

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter szombaton Kínában járt, hogy többek között az észak-koreai konfliktusról tárgyaljon és ennek során ismerte el először, hogy a Trump-adminisztrációnak nagyjából háromfajta direkt kommunikációs csatornája létezik Észak-Koreával. Ezeknek az a célja, hogy teszteljék, akar-e egyáltalán egyeztetni az észak-koreai rezsim valamiről. Maga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés