Előfizetői tartalom

Napokon belül kiderül, hogyan zárta a világ 2017-et

Portfolio
Az új év első hetén egy sor fontos makroadat jelenik meg, melyek közül elsősorban a decemberi konjunktúrajelentéseket érdemes kiemelni. Ezekkel ugyanis szinte teljes képet kaphatunk a világ nagy gazdaságainak 2017-es évéről. Itthon a kormányzati szektor egyenlegére lesz érdemes figyelni, illetve megkezdi a 2018-as állampapír-kibocsátásokat is Magyarország.

Szokás szerint a hónap első munkanapján érkeznek a feldolgozóipari beszerzési menedzserindexek, ez az Újév miatt most kedden lesz. Számunkra a legfontosabb persze a magyar adat lehet, reggel kilenckor közli az MLBKT, hogy a novemberi 58,6 pontról merre mozdult a konjunktúramutató. Ez a negyedik negyedéves gazdasági növekedés szempontjából sem irreleváns. Ma egyébként a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés