Előfizetői tartalom

Nem töri magát a kormány, hogy megfeleljen nagy kedvencének

Portfolio
A foglalkoztatás élénkítése érdekében Magyarországnak folytatnia kell a munkára rakodó terhek csökkentését, különösen az alacsony jövedelműek esetében, valamint többet kell áldoznia a humántőkére és a kutatás-fejlesztésre ahhoz, hogy javítani tudja a termelékenység területén tapasztalt lemaradását a fejlett OECD országokhoz képest - állapította meg a szervezet nem rég megjelent időközi jelentésében, melyben a már korábban azonosított reformprioritások terén elért eredményeket szedte össze.

A Going for Growth című kiadványában az OECD a strukturális reformpolitikák terén zajló legfontosabb folyamatokat mutatja be összehasonlító jelleggel. A 2016-os kiadás egy időközi jelentés, ami nem tartalmaz új ajánlásokat, hanem csak az elmúlt év reformtevékenységét értékeli. A szervezet az országokat több csoportra osztotta a 2015-ben azonosított legfontosabb kihívások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés