Előfizetői tartalom

Nem kerültek közelebb a törökök az uniós vízummentességhez

Portfolio
A szeptemberihez hasonlóan továbbra is hét fontos mutatóban kellene jobban teljesítenie Törökországnak ahhoz, hogy vízummentességet kapjon - derül ki az Európai Bizottság csütörtöki közleményéből. Ezzel továbbra is veszélyben van a márciusban megkötött EU-török megállapodás, hiszen a törökök az év végéig szeretnének vízummentességet kapni.

Gyakorlatilag semmilyen előrelépést nem sikerült elérni az utóbbi hónapokban a tárgyalásokon, de az Európai Unió továbbra is arra buzdítja Törökországot, hogy a hét fontos területen érjen el javulást. A közlemény szerint a tárgyalások folytatódnak, hogy megoldást találjanak a jogi problémákra is. A vízummentesség azért kardinális kérdés, mert ez volt Törökország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés