FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Nem sikerült Trumpnak leszámolnia legfőbb démonjával - Mi lesz most?

Portfolio
Donald Trump egyik legfontosabb választási ígérete volt, hogy Barack Obama egészségügyi reformját azonnal lecseréli valami másra, az ugyanis szerinte egy katasztrófa, kis túlzással maga a megtestesült ördög. Mostanra viszont eljutottunk oda, hogy már alternatíva nélkül is visszavonná az Obamacare-t, csak azért, hogy végre megszabaduljon tőle. A most hétfőn megbukott republikánus reformjavaslatot beterjesztő szenátor szerint később ráér majd gondolkozni azon, hogy milyen rendszer lépjen a jelenlegi helyébe. Az egészségügy körül kialakult politikai káosz jól mutatja, hogy a republikánus többség ellenére Trump nem tudja hatékonyan érvényesíteni akaratát, pedig minél hamarabb át kéne térnie a tervezett adóreformra, hiszen jövőre időközi választások lesznek, és ha addig nem sikerül eredményt felmutatnia, akkor később még nehezebb dolga lehet majd.

Egyre tragikomikusabbá válik az amerikai egészségügyi reform körül kialakult, hónapok óta tartó politikai hercehurca. Donald Trump választási kampányának egyik legfontosabb ígérete az volt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt visszavonja a köznyelvben csak Obamacare-ként ismert, Barack Obama elnöksége alatt elfogadott egészségügyi reformot. Trump szerint a rendszer rendkívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés