Előfizetői tartalom

Nem vonják vissza a lex Heinekent

Portfolio
A magyar kormány már megküldte Brüsszelnek a lex Heinekent notifikációs eljárásra, így azt nem vonják vissza - árulta el Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az atv.hu kérdésére azután, hogy a Heineken és a Csíki Sör ma megegyezett. Egy másik kormányzati forrás szerint, ha lesz törvény, a Heinekennel "kivételezni" fognak, és büntetés nélkül használhatja a vörös csillagot.

A Semjén-Lázár miniszterek nevével fémjelzett lex Heineken törvényjavaslat már Brüsszelben van, azt ugyanis napokkal ezelőtt megküldték az előterjesztők az Európai Bizottságnak úgynevezett notifikációs eljárásra. Lázár János miniszter az atv.hu-val tudatta, hogy a brüsszeli eljárás egy fél évig is eltarthat, így nincs napirenden, hogy a miniszterek visszavonnák a vörös...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés