Előfizetői tartalom

Nézegess képeket a politikusokról, akik átverték egész Nagy-Britanniát!

Portfolio
A Brexittel kampányoló brit párt, a UKIP elnöke bevallottan csak blöffölt azzal, hogy népszavazást követelt az EU-tagságról. Ő sem gondolta komolyan, hogy megszavazzák a kilépést. Hát így sült el a blöff. Farage a Brüsszellel szembeni ellenszenvből kovácsolt politikai tőkét, de ezzel nem volt egyedül. Boris Johnson, Cameron konzervatív pártján belül lett a Brexit arca. 10 fotón mutatjuk meg, ki az a két Brexit-vezér politikus, akinek a jelek szerint a saját szavazóikkal sikerült kirúgatni Nagy-Britanniát az unióból. A képek magukért beszélnek.

Nigel Farage, a UKIP vezetője nem kétarcú politikus, gazdag a mimikája.Forrás: Europress/GettyForrás: Europress/GettyForrás: Europress/GettyBoris Johnsont - aki a konzervatív párton belülről lovagolta meg a Brexit-hullámot - sokan a kormányfői szék várományosának is tartották, ő azonban csütörtökön közölte, hogy nem indul érte. Az viszont tuti, hogy London korábbi polgármestere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés