Előfizetői tartalom

Érdemes aranyat venni a guru szerint

Portfolio
Több mint 20 százalékot esett az arany árfolyama tavaly október óta, ez pedig azt jelenti, hogy hivatalosan is beköszöntött a medvepiac a nemesfém piacán. Több befektető ilyenkor kezd el igazán pesszimistává válni az adott instrumentumra, Marc Faber azonban inkább vételi lehetőséget lát az esésben. Az ismert befektető optimista az arany hosszútávú kilátásaival kapcsolatban, szerinte a fundamentumok még mindig az emelkedést támogatják, és akár rövid távon is érdemes lehet beszállni az aranyba. A Bloomberg TV-nek adott interjújában arról is beszélt, miért érdemes figyelni a kötvényralira és hogy miért nem venne most részvényeket.

Jó vétel az arany Marc Faber, az elismert befektető optimista az arannyal kapcsolatban, véleménye szerint az elmúlt hetekben látott zuhanás jó vételi lehetőséget teremt a nemesfémben. Faber a Bloomberg TV-nek adott interjújában elmondta, az arany ára még tovább is eshet, a nemesfém árfolyamának hosszú távú emelkedése azonban még nem tört meg. Bár most mindenki arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés